Siirry sisältöön

Ensimmäinen tiimisi

Tiimi päättää, mihin tiedot kuuluvat. Kohteet, varastointi, sijainnit, jäsenet ja historia kuuluvat kaikki heidän ryhmilleen. Tietoja ei jaeta joukkueiden kesken. Voit kuulua useisiin joukkueisiin. Voit vaihtaa näytettävät joukkueet käyttämällä hallintapaneelin yläreunassa olevaa valikkoa.

Kun kirjaudut sisään ja luot tiimin, sinusta tulee sen omistaja. Joukkueet vaativat nimen ja aikavyöhykkeen. Aikavyöhykettä käytetään viikoittaisten ja kuukausittaisten raporttien laskemiseen, joten varmista, että asetat sen varastosi todelliseen sijaintiin, ei sijaintiisi.

Sisäänkäyntiä on kaksi ja ne käyttäytyvät eri tavalla.

Kutsu on osoitettu yhteen sähköpostiosoitteeseen. Tana julkaisee linkin ja näyttää sen kerran paikan päällä. Linkillä on viimeinen voimassaolopäivä, ja jokainen, joka avaa sen, liittyy tiimiin määritetyillä käyttöoikeuksilla.

Osallistumislinkki on pysyvä linkki, jota voidaan käyttää yleisesti yhdessä tiimissä. Soveltuu tulostukseen ja postitukseen. Jokainen, joka avaa tämän linkin, ei voi liittyä tiimiin välittömästi, vaan hänet asetetaan odotuslistalle hyväksyntää varten. Kun omistaja tai järjestelmänvalvoja hyväksyy jäsenet-näytössä, hänellä on pääsy tiimiin. Käytä tätä, jos et tiedä etukäteen kutsumasi henkilön sähköpostiosoitetta.

Roolit Mitä voit tehdä
Omistaja Kaikki toiminnot mukaan lukien tiimin poistaminen. Tarvitset aina vähintään yhden henkilön tiimiisi.
Järjestelmänvalvoja Kaikki jäsenten hallinta, asetusmuutokset ja varastotoiminnot.
jäsen Lisää ja säädä varastoa. Jäsenhallinta- ja asetusmuutokset eivät ole mahdollisia.

Luvat ovat joukkuekohtaisia. Yhden joukkueen omistus ei vaikuta toisen joukkueen auktoriteettiin.

Asetusnäytössä on kohteita, jotka jaetaan koko tiimille (joukkueen nimi, aikavyöhyke, uusien tuotteiden alhainen varastoraja, tiimin väriteema). Kieli ja vaalea/tumma vaihto ovat henkilökohtaisia ​​asetuksia, eivät tiimiasetuksia, jotka sijaitsevat tilin asetuksissa ja siirretään tiimeille.