Siirry sisältöön
Suomi

Tilin poistaminen

Voit poistaa Tana-tilisi itse milloin tahansa. Poistoa ei voi peruuttaa.

  • iOS-sovellus: Avaa tilikuvake tiimilistan vasemmasta yläkulmasta (tai “Tili” tiimin sisäisestä sivupalkista), napauta “Poista tilini” ja vahvista.
  • Web: Avaa Tiliasetukset, paina “Poista tilini” kohdassa “Poista tili” ja vahvista.

Kun vahvistat, tilisi poistetaan heti ja sinut kirjataan ulos.

Tilisi ja henkilötietosi poistetaan. Jokainen tiimi, jonka ainoa jäsen olit, poistetaan varastotietoineen. Tiimit, joita jaat muiden kanssa, säilyvät ennallaan, ja aiempi toimintahistoriasi niissä säilyy merkittynä nimellä “Entinen jäsen”.

Et voi poistaa tiliäsi niin kauan kuin olet ainoa omistaja tiimissä, jossa on muita jäseniä. Siirrä ensin omistajuus jollekulle toiselle Jäsenet ja roolit -sivun ohjeiden mukaan, tai poista muut jäsenet. Jos koko tiimi on tarpeeton, katso Tiimin poistaminen. Yritä sen jälkeen uudelleen.

Poistettuja tietoja ei voi palauttaa. Jos haluat käyttää Tanaa uudelleen, aloitat alusta uudella tilillä.