Tiimin asetukset
Tiimin asetuksiin on koottu koko tiimille yhteiset asetukset. Vain omistaja ja ylläpitäjät voivat muuttaa niitä, jäsenet voivat vain tarkastella. Kieli sekä vaalean ja tumman tilan vaihto ovat tiimin sijaan henkilökohtaisia asetuksia (Maa ja aikavyöhyke).
Perustiedot
Osio nimeltä “Perustiedot”| Kohta | Sisältö |
|---|---|
| Tiimin kuva | Näkyy tiimin vaihtovalikossa ja tiimiluettelossa. |
| Tiimin nimi | Kaikille jäsenille näkyvä nimi. |
| Aikavyöhyke | Viikko- ja kuukausiraporttien laskentaperuste. Aseta se varaston sijainnin mukaan. |
| Maa | Määrää, mitkä ostolinkit näytetään. |
| Osoite | Yrityksen sijainti. Henkilökohtaisella tiimillä voi jättää tyhjäksi. |
| Alhaisen varaston oletusraja | Uusien tavaroiden kynnysarvon oletus (Alhaisen varaston hälytykset). |
Ulkoasu
Osio nimeltä “Ulkoasu”Tiimin ulkoasu -kohdassa voit valita tiimin väriteeman. Teeman voi valita jäsenkohtaisesti, joten jokainen voi käyttää itselleen mieluista väriä. Katso lisää sivulta Väriteemat.
Ilmoitukset
Osio nimeltä “Ilmoitukset”Sähköposti-ilmoitukset ja Viikoittainen raportti sähköpostiin ovat tiimi- ja jäsenkohtaisia asetuksia. Oman asetuksesi muuttaminen ei vaikuta muihin jäseniin. Katso lisää sivulta Ilmoitukset.
Ostoslinkit
Osio nimeltä “Ostoslinkit”Voit valita tiimin maassa toimivien verkkokauppojen joukosta, mitkä kaupat näkyvät tavaroissa ja missä järjestyksessä. Katso lisää sivulta Ostolinkit.
Slack-yhdistäminen
Osio nimeltä “Slack-yhdistäminen”Kun yhdistät Slack-työtilan, voit lähettää alhaisen varaston hälytykset, täydennysilmoitukset sekä viikko- ja kuukausiraportit valitulle kanavalle. Voit valita myös lähetettävän sisällön ja kielen. Yhdistämistä voivat hallita vain omistaja ja ylläpitäjät.
Laskutus
Osio nimeltä “Laskutus”Tiimin tilauksen tarkistus ja sopimuksen hallinta tapahtuu laskutuskohdasta. Vain omistaja voi tehdä tätä. Katso lisää sivulta Tilaukset ja laskutus.
Tiimin poistaminen
Osio nimeltä “Tiimin poistaminen”Poista tiimi poistaa kaikilta jäseniltä pysyvästi koko tiimin, mukaan lukien tavarat, varastot, sijainnit, jäsenet ja historian. Poistoa ei voi peruuttaa. Vain omistaja voi poistaa tiimin. Katso vaiheet ja tarkistettavat asiat sivulta Tiimin poistaminen.