Пређи на садржај

Ваш први тим

Тим одлучује где подаци припадају. Предмети, складиште, локације, чланови и историја припадају својим тимовима. Подаци се не деле између тимова. Можете припадати више тимова. Можете да промените који се тимови приказују помоћу менија на врху контролне табле.

Када се пријавите и креирате тим, постајете његов власник. Тимови захтевају име и временску зону. Временска зона ће се користити за израчунавање недељних и месечних извештаја, па се побрините да је поставите на стварну локацију свог инвентара, а не на своју локацију.

Постоје два улаза и различито се понашају.

Позив је упућен на једну адресу е-поште. Tana ће објавити везу и приказати је једном на лицу места. Веза има датум истека и свако ко је отвори придружиће се тиму са наведеним дозволама.

Линк за учешће је трајна веза која се може користити обично унутар једног тима. Погодно за штампање и објављивање. Свако ко отвори овај линк неће моћи одмах да се придружи тиму и биће стављен на листу чекања за одобрење. Када власник или администратор одобри на екрану Чланови, та особа ће имати приступ тиму. Користите ово ако унапред не знате адресу е-поште особе коју позивате.

Улоге Шта можеш да урадиш
Власник Све операције укључујући брисање тима. Увек вам је потребна бар једна особа у вашем тиму.
Администратор Управљање свим члановима, промене подешавања и операције инвентара.
члан Додајте и прилагодите инвентар. Управљање члановима и промене подешавања нису могуће.

Дозволе су по тиму. Власништво над једним тимом нема утицаја на ауторитет другог тима.

Екран са подешавањима садржи ставке које дели цео тим (име тима, временска зона, почетни низак праг залиха за нове артикле, тема боја тима). Језик и прекидач светло/тамно су лична подешавања, а не подешавања тима, налазе се у подешавањима налога и преносе се на тимове.