Преминете към съдържанието

Вашият първи екип

Екипът решава къде принадлежат данните. Елементите, хранилището, местоположенията, членовете и историята принадлежат на съответните им екипи. Не се споделят данни между екипите. Можете да принадлежите към няколко отбора. Можете да превключите кои отбори да се показват, като използвате менюто в горната част на таблото за управление.

Когато влезете и създадете екип, вие ставате негов собственик. Отборите изискват име и часова зона. Часовата зона ще се използва за изчисляване на седмични и месечни отчети, така че не забравяйте да я зададете на действителното местоположение на вашия инвентар, а не на вашето местоположение.

Има два входа и те се държат различно.

Поканата е адресирана до един имейл адрес. Tana ще публикува връзката и ще я покаже веднъж на място. Връзката има срок на валидност и всеки, който я отвори, ще се присъедини към екипа с посочените разрешения.

Връзка за участие е постоянна връзка, която може да се използва често в рамките на един екип. Подходящи за печат и публикуване. Всеки, който отвори тази връзка, няма да може да се присъедини към екипа веднага и ще бъде поставен в списък с чакащи за одобрение. След като собственик или администратор одобри на екрана Членове, това лице ще има достъп до екипа. Използвайте това, ако не знаете предварително имейл адреса на лицето, което каните.

Роли Какво можете да направите
Собственик Всички операции, включително изтриване на екип. Винаги се нуждаете от поне един човек в екипа си.
Администратор Всички операции по управление на членовете, промени в настройките и инвентаризация.
член Добавете и коригирайте инвентара. Управлението на членовете и промените в настройките не са възможни.

Разрешенията са на екип. Притежаването на един отбор няма отношение към авторитета на друг отбор.

Екранът с настройки има елементи, които се споделят от целия екип (име на отбора, часова зона, първоначален нисък праг на склад за нови артикули, цветова тема на екипа). Езикът и превключването между светло/тъмно са лични настройки, а не настройки на екипа, намиращи се в настройките на акаунта и се пренасят между екипите.