Gå til innholdet

Ditt første team

Team bestemmer hvor dataene hører hjemme. Gjenstander, lagring, lokasjoner, medlemmer og historie tilhører alle deres respektive lag. Ingen data deles mellom lagene. Du kan tilhøre flere lag. Du kan bytte hvilke lag som vises ved å bruke menyen øverst på dashbordet.

Når du logger på og oppretter et team, blir du dets eier. Lag krever navn og tidssone. Tidssonen vil bli brukt til å beregne ukentlige og månedlige rapporter, så sørg for å sette den til den faktiske plasseringen av beholdningen din, ikke din plassering.

Det er to innganger og de oppfører seg forskjellig.

Invitasjonen er adressert til én e-postadresse. Tana vil publisere lenken og vise den én gang på stedet. Linken har en utløpsdato, og alle som åpner den vil bli med i teamet med de angitte tillatelsene.

Deltakelseslenke er en permanent lenke som kan brukes ofte innenfor ett team. Egnet for utskrift og posting. Alle som åpner denne lenken vil ikke kunne bli med på laget umiddelbart og vil bli satt på venteliste for godkjenning. Når en eier eller administrator godkjenner på skjermbildet Medlemmer, vil denne personen ha tilgang til teamet. Bruk denne hvis du ikke vet e-postadressen til personen du inviterer på forhånd.

Roller Hva du kan gjøre
Eier Alle operasjoner inkludert teamsletting. Du trenger alltid minst én person på laget ditt.
Administrator All medlemsadministrasjon, innstillingsendringer og lageroperasjoner.
medlem Legg til og juster inventar. Medlemsadministrasjon og innstillingsendringer er ikke mulig.

Tillatelser er per lag. Eierskap til ett lag har ingen betydning for myndighet på et annet lag.

Innstillingsskjermen har elementer som deles av hele teamet (lagnavn, tidssone, innledende lav lagerterskel for nye varer, lagfargetema). Språk og lys/mørke-veksling er personlige innstillinger, ikke laginnstillinger, plassert i kontoinnstillingene og overføres på tvers av team.