Gå til indhold

Dit første team

Team bestemmer, hvor dataene hører hjemme. Genstande, opbevaring, lokationer, medlemmer og historie tilhører alle deres respektive teams. Ingen data deles mellem teams. Du kan tilhøre flere hold. Du kan skifte, hvilke hold der vises ved hjælp af menuen øverst på dashboardet.

Når du logger ind og opretter et team, bliver du dets ejer. Hold kræver navn og tidszone. Tidszonen vil blive brugt til at beregne ugentlige og månedlige rapporter, så sørg for at indstille den til den faktiske placering af din beholdning, ikke din placering.

Der er to indgange, og de opfører sig forskelligt.

Invitationen er adresseret til én e-mailadresse. Tana vil offentliggøre linket og vise det én gang på stedet. Linket har en udløbsdato, og alle, der åbner det, slutter sig til teamet med de angivne tilladelser.

Deltagelseslink er et permanent link, der kan bruges almindeligt inden for et hold. Velegnet til print og bogføring. Enhver, der åbner dette link, vil ikke kunne tilslutte sig holdet med det samme og vil blive sat på en venteliste til godkendelse. Når en ejer eller administrator godkender på skærmen Medlemmer, vil denne person have adgang til teamet. Brug dette, hvis du ikke på forhånd kender e-mailadressen på den person, du inviterer.

Roller Hvad du kan gøre
Ejer Alle operationer inklusive teamsletning. Du har altid brug for mindst én person på dit hold.
Administrator Al medlemsstyring, indstillingsændringer og lageroperationer.
medlem Tilføj og juster beholdning. Medlemsstyring og indstillingsændringer er ikke mulige.

Tilladelser er pr. hold. Ejerskab af et hold har ingen indflydelse på autoritet på et andet hold.

Indstillingsskærmen har varer, der deles af hele teamet (holdnavn, tidszone, indledende lav lagertærskel for nye varer, teamfarvetema). Sprog og lys/mørke skifte er personlige indstillinger, ikke holdindstillinger, placeret i kontoindstillinger og overføres på tværs af teams.