Přeskočit na obsah

Váš první tým

Tým rozhoduje, kam data patří. Položky, úložiště, umístění, členové a historie patří jejich příslušným týmům. Mezi týmy nejsou sdílena žádná data. Můžete patřit do více týmů. Které týmy se zobrazí, můžete přepínat pomocí nabídky v horní části řídicího panelu.

Když se přihlásíte a vytvoříte tým, stanete se jeho vlastníkem. Týmy vyžadují název a časové pásmo. Časové pásmo bude použito k výpočtu týdenních a měsíčních přehledů, takže jej nastavte na skutečné umístění vašeho inventáře, nikoli na vaši polohu.

Jsou tam dva vchody a chovají se jinak.

Pozvánka je adresována na jednu e-mailovou adresu. Tana zveřejní odkaz a jednou jej zobrazí na místě. Odkaz má datum vypršení platnosti a každý, kdo jej otevře, se připojí k týmu se zadanými oprávněními.

Odkaz pro účast je trvalý odkaz, který lze běžně používat v rámci jednoho týmu. Vhodné pro tisk a vyvěšování. Každý, kdo otevře tento odkaz, se nebude moci okamžitě připojit k týmu a bude umístěn na čekací listinu ke schválení. Jakmile vlastník nebo správce schválí na obrazovce Členové, bude mít tato osoba přístup k týmu. Toto použijte, pokud předem neznáte e-mailovou adresu osoby, kterou zvete.

Role Co můžeš dělat
Majitel Všechny operace včetně mazání týmu. Vždy potřebujete ve svém týmu alespoň jednoho člověka.
Správce Veškerá správa členů, změny nastavení a operace zásob.
člen Přidejte a upravte inventář. Správa členů a změny nastavení nejsou možné.

Oprávnění jsou na tým. Vlastnictví jednoho týmu nemá vliv na autoritu v jiném týmu.

Obrazovka nastavení obsahuje položky, které sdílí celý tým (název týmu, časové pásmo, počáteční nízký limit zásob pro nové položky, barevné téma týmu). Jazyk a přepínač světlá/tmavá jsou osobní nastavení, nikoli nastavení týmu, nacházejí se v nastavení účtu a přenášejí se mezi týmy.