Ditt första team
Team bestämmer var data hör hemma. Föremål, lagring, platser, medlemmar och historik tillhör alla sina respektive team. Ingen data delas mellan team. Du kan tillhöra flera lag. Du kan växla vilka lag som visas med hjälp av menyn högst upp på instrumentpanelen.
Skapa ett team
Section titled “Skapa ett team”När du loggar in och skapar ett team blir du dess ägare. Lag kräver ett namn och en tidszon. Tidszonen kommer att användas för att beräkna vecko- och månadsrapporter, så se till att ställa in den till den faktiska platsen för ditt lager, inte din plats.
Bjud in medlemmar
Section titled “Bjud in medlemmar”Det finns två ingångar och de beter sig olika.
Inbjudan är adresserad till en e-postadress. Tana kommer att publicera länken och visa den en gång på plats. Länken har ett utgångsdatum och alla som öppnar den kommer att gå med i teamet med de angivna behörigheterna.
Deltagandelänk är en permanent länk som kan användas allmänt inom ett team. Lämplig för utskrift och postning. Den som öppnar denna länk kommer inte att kunna gå med i laget omedelbart och kommer att placeras på en väntelista för godkännande. När en ägare eller administratör godkänner på skärmen Medlemmar kommer den personen att ha tillgång till teamet. Använd detta om du inte känner till e-postadressen till personen du bjuder in i förväg.
Roller
Section titled “Roller”| Roller | Vad du kan göra |
|---|---|
| Ägare | Alla operationer inklusive radering av team. Du behöver alltid minst en person i ditt team. |
| Administratör | All medlemshantering, inställningsändringar och inventering. |
| medlem | Lägg till och justera inventering. Medlemshantering och inställningsändringar är inte möjliga. |
Behörigheter är per lag. Ägande av ett lag har ingen betydelse för auktoritet i ett annat lag.
Laginställningar
Section titled “Laginställningar”Inställningsskärmen har artiklar som delas av hela laget (lagnamn, tidszon, initialt låg lagertröskel för nya artiklar, lagets färgtema). Språk och ljus/mörker-växling är personliga inställningar, inte laginställningar, som finns i kontoinställningarna och överförs mellan team.