Gå til innholdet

Slette kontoen

Du kan når som helst slette Tana-kontoen din selv. Sletting kan ikke angres.

  • iOS-appen: Åpne kontoikonet øverst til venstre i teamlisten (eller “Konto” i sidepanelet inne i et team), og trykk på “Slett kontoen min” for å bekrefte.
  • Web: Åpne “Kontoinnstillinger”, og trykk deretter på “Slett kontoen min” under “Slett konto” for å bekrefte.

Når du bekrefter, blir kontoen slettet med det samme, og du blir logget ut.

Kontoen og personopplysningene dine slettes. Team der du var eneste medlem, slettes sammen med all lagerdata. Team du deler med andre, forblir uendret, og din tidligere aktivitetshistorikk blir stående som “Tidligere medlem”.

Du kan ikke slette kontoen din så lenge du er eneste eier av et team som har andre medlemmer. Overfør eierskapet til noen andre, eller fjern de andre medlemmene under “Medlemmer” i Teaminnstillinger, og prøv deretter igjen.

Slettede data kan ikke gjenopprettes. Hvis du vil bruke Tana igjen, starter du på nytt med en ny konto.