Gå til innholdet

Slette teamet

Team som ikke lenger er i bruk, kan slettes av eieren. Sletter du et team, forsvinner alt i teamet fullstendig for alle medlemmene, og dette kan ikke angres.

  • Varer, lagre og plasseringer, samt beholdningstall og bilder
  • Medlemskap, samt invitasjoner og deltakelseslenker til teamet
  • Teamets operasjonshistorikk og innstillinger

Selve medlemmenes kontoer slettes ikke. De kan fortsatt være med i andre team som før.

  • Vil du beholde beholdningsopplysningene, bør du først eksportere CSV fra listen over varer.
  • Har teamet en betalt plan, bør du sjekke avtalens status under Plan og fakturering.
  • Skal teamet bare overføres til noen andre, kan du i stedet la være å slette, og heller utnevne en annen person til eier under Medlemmer og roller for å overlate teamet til dem.
  1. Åpne Teaminnstillinger.
  2. Trykk på knappen under Slett team.
  3. Følg bekreftelsen for å slette.

Bare eieren kan slette. Administratorer og medlemmer ser ikke Slett team.

Team der du er eneste medlem, slettes sammen med Slette kontoen. Er du fortsatt eneste eier av et team med andre medlemmer, kan du ikke slette kontoen din.