Přeskočit na obsah
Čeština

Smazání účtu

Svůj účet Tana můžete kdykoli sami smazat. Smazání nelze vrátit zpět.

  • Aplikace iOS: Otevřete ikonu účtu vlevo nahoře v seznamu týmů (nebo „Účet“ v postranním panelu uvnitř týmu), klepněte na „Smazat můj účet“ a potvrďte.
  • Web: Otevřete Nastavení účtu, v části „Smazat účet“ stiskněte „Smazat můj účet“ a potvrďte.

Po potvrzení se účet okamžitě smaže a budete odhlášeni.

Účet a osobní údaje se smažou. Tým, jehož jste byli jediným členem, se smaže včetně všech dat o zásobách. Týmy, které sdílíte s dalšími lidmi, zůstanou zachovány a vaše dosavadní historie akcí v nich zůstane jako „bývalý člen“.

Účet nelze smazat, dokud jste jediným vlastníkem týmu, který má i další členy. Nejprve předejte vlastnictví někomu jinému nebo odeberte ostatní členy podle postupu v Členové a role. Pokud celý tým nepotřebujete, podívejte se na Smazání týmu. Poté to zkuste znovu.

  • Pokud chcete jen změnit způsob přihlašování, nemusíte účet mazat – stačí přidat nebo odebrat metodu v Propojení metod přihlášení.
  • Pokud jste vlastníkem týmu s placeným plánem, nejprve zkontrolujte smlouvu v Plány a fakturace.

Smazaná data nelze obnovit. Pokud budete chtít Tanu znovu použít, začnete od začátku s novým účtem.