Přeskočit na obsah

Smazání týmu

Nepotřebný tým může smazat vlastník. Po smazání zmizí úplně vše, co k týmu patří, nenávratně pro všechny členy a nelze to vrátit zpět.

  • Položky, sklady, místa a jejich zásoby i fotografie
  • Členství a pozvánky i odkazy pro připojení k týmu
  • Historie operací týmu a nastavení

Účty samotných členů se nesmažou. Do jiných týmů mohou patřit dál jako dosud.

  • Chcete-li si zachovat záznam zásob, nejdřív si z přehledu položek vyexportujte CSV.
  • Tým s placeným plánem by měl nejdřív zkontrolovat stav smlouvy v Plány a fakturace.
  • Jde-li jen o předání týmu někomu jinému, místo smazání můžete v Členové a role jmenovat jinou osobu vlastníkem a tým jí předat.
  1. Otevřete Nastavení týmu.
  2. Stiskněte tlačítko v části Smazat tým.
  3. Smažte podle zobrazeného potvrzení.

Smazat tým může jen vlastník. Správcům a členům se Smazat tým nezobrazuje.

Smazání vlastního účtu

Sekce “Smazání vlastního účtu”

Tým, jehož jste jediným členem, se smaže spolu se smazáním účtu. Dokud jste jediným vlastníkem týmu, který má i další členy, účet smazat nemůžete.