Gå til indhold

Sletning af konto

Du kan til enhver tid selv slette din Tana-konto. Sletning kan ikke fortrydes.

  • iOS-app: Åbn kontoikonet øverst til venstre i teamlisten (eller “Konto” i sidepanelet inde i et team), tryk på “Slet min konto”, og bekræft.
  • Web: Åbn “Kontoindstillinger”, tryk på “Slet min konto” under “Slet konto”, og bekræft.

Når du bekræfter, slettes din konto med det samme, og du bliver logget ud.

Din konto og dine personlige data bliver slettet. Ethvert team, hvor du var det eneste medlem, slettes sammen med dets lagerdata. Teams, du deler med andre, forbliver som de er, og din tidligere handlingshistorik i dem bevares, tilskrevet “Tidligere medlem”.

Du kan ikke slette din konto, så længe du er eneste ejer af et team med andre medlemmer. Overfør først ejerskabet til en anden eller fjern de andre medlemmer, under “Medlemmer” i teamindstillinger. Prøv derefter igen.

Slettede data kan ikke gendannes. Hvis du vil bruge Tana igen, starter du forfra med en ny konto.