Usuwanie zespołu
Niepotrzebny już zespół może usunąć właściciel. Po usunięciu wszystko, co należy do zespołu, znika bezpowrotnie dla wszystkich członków i nie da się tego cofnąć.
Co zostaje usunięte
Dział zatytułowany „Co zostaje usunięte”- Przedmioty, magazyny, lokalizacje wraz z ich stanem zapasów i zdjęciami
- Członkostwa oraz zaproszenia i linki do dołączenia do zespołu
- Historia działań i ustawienia zespołu
Konta samych członków nie zostają usunięte. Mogą oni jak dotychczas należeć do innych zespołów.
Przed usunięciem
Dział zatytułowany „Przed usunięciem”- Jeśli chcesz zachować zapis stanu zapasów, najpierw wyeksportuj CSV z listy przedmiotów.
- Zespół z płatnym planem powinien najpierw sprawdzić stan umowy w Plany i rozliczenia.
- Jeśli chodzi tylko o przekazanie zespołu komuś innemu, zamiast usuwania możesz w Członkowie i role wyznaczyć inną osobę na właściciela i powierzyć jej zespół.
Usuwanie
Dział zatytułowany „Usuwanie”- Otwórz Ustawienia zespołu.
- Naciśnij przycisk w sekcji Usuń zespół.
- Usuń zespół zgodnie z wyświetlonym potwierdzeniem.
Usunąć zespół może tylko właściciel. Administratorzy i członkowie nie widzą opcji Usuń zespół.
Gdy usuwasz własne konto
Dział zatytułowany „Gdy usuwasz własne konto”Zespół, w którym jesteś jedynym członkiem, zostaje usunięty razem z usunięciem konta. Nie możesz usunąć konta, dopóki jesteś jedynym właścicielem zespołu, który ma innych członków.