Kalo te përmbajtja

Fshirja e ekipit

Ekipet që nuk përdoren më mund të fshihen nga pronari. Kur fshihet, gjithçka e ekipit zhduket plotësisht për të gjithë anëtarët, dhe veprimi nuk mund të zhbëhet.

  • Artikujt, magazinat, vendndodhjet, dhe sasitë e tyre e fotot
  • Anëtarësia, si dhe ftesat dhe lidhjet e pjesëmarrjes së ekipit
  • Historiku i veprimeve dhe cilësimet e ekipit

Vetë llogaritë e anëtarëve nuk fshihen. Ata mund të vazhdojnë të jenë pjesë e ekipeve të tjera si më parë.

  • Nëse doni të ruani të dhënat e inventarit, eksportoni fillimisht CSV-në nga lista e artikujve.
  • Nëse ekipi ka plan me pagesë, kontrolloni gjendjen e kontratës te Planet dhe faturimi.
  • Nëse doni thjesht t’ia kaloni dikujt tjetër, në vend që ta fshini, mund të emëroni dikë tjetër pronar te Anëtarët dhe rolet dhe t’ia lini ekipin atij.
  1. Hapni Cilësimet e ekipit.
  2. Shtypni butonin te fusha Fshi ekipin.
  3. Ndiqni konfirmimin për ta fshirë.

Vetëm pronari mund ta fshijë. Administratorët dhe anëtarët nuk e shohin Fshi ekipin.

Nëse fshini llogarinë tuaj

Seksioni "Nëse fshini llogarinë tuaj".

Ekipi ku jeni i vetmi anëtar fshihet së bashku me Fshirjen e llogarisë. Nëse mbeteni i vetmi pronar i një ekipi me anëtarë të tjerë, nuk mund ta fshini llogarinë tuaj.