Брисање тима
Тим који се више не користи може избрисати власник. Брисањем све у тиму потпуно нестаје за све чланове, без могућности враћања.
Шта се брише
Одељак „Шта се брише“- Артикли, складишта, локације и њихова залиха и фотографије
- Чланства и позивнице и линкови за придруживање тиму
- Историја радњи и подешавања тима
Сами кориснички налози чланова се тиме не бришу. Они и даље могу учествовати у другим тимовима као и до сада.
Пре брисања
Одељак „Пре брисања“- Ако желиш да задржиш евиденцију залиха, прво извези CSV са списка артикала.
- За тим са плаћеним планом провери стање уговора у Планови и наплата.
- Ако само предајеш тим другој особи, уместо брисања можеш у Чланови и улоге поставити другу особу за власника и њој препустити тим.
Брисање
Одељак „Брисање“- Отвори подешавања тима.
- Притисни дугме у делу Избриши тим.
- Прати потврду за брисање.
Брисати може само власник. Администраторима и члановима Избриши тим се не приказује.
Кад бришеш сопствени налог
Одељак „Кад бришеш сопствени налог“Тим којем си једини члан брише се заједно са брисањем налога. Док си једини власник тима који има и друге чланове, не можеш избрисати налог.