Ekibi silme
Artık kullanılmayan bir ekibi sahip silebilir. Sildiğinizde, ekibin tamamı tüm üyeler için tamamen kaybolur ve bu işlem geri alınamaz.
Neler silinir
Bölüm başlığı “Neler silinir”- Ürünler, depolar, konumlar ile bunların stok miktarları ve fotoğrafları
- Üyeliklerin tamamı ile ekibe ait davetler ve katılım bağlantıları
- Ekibin işlem geçmişi ve ayarları
Üyelerin kendi hesapları silinmez. Diğer ekiplere şimdiye kadar olduğu gibi katılmaya devam edebilirler.
Silmeden önce
Bölüm başlığı “Silmeden önce”- Envanter kaydını saklamak istiyorsanız, önce ürün listesinden CSV dışa aktarın.
- Ücretli bir plandaki ekip için, Planlar ve faturalandırma sayfasından abonelik durumunu kontrol edin.
- Yalnızca başka birine devretmek istiyorsanız, silmeden Üyeler ve roller sayfasından başka birini sahip olarak atayıp ekibi ona bırakabilirsiniz.
- Ekip ayarlarını açın.
- Ekibi sil bölümündeki düğmeye basın.
- Onay ekranındaki adımları izleyerek silin.
Yalnızca sahip silebilir. Yönetici ve üyelere Ekibi sil gösterilmez.
Kendi hesabınızı silerseniz
Bölüm başlığı “Kendi hesabınızı silerseniz”Yalnızca sizin üye olduğunuz ekipler, Hesabı silme ile birlikte silinir. Başka üyeleri olan bir ekibin tek sahibi olduğunuz sürece hesabınızı silemezsiniz.