Μετάβαση στο περιεχόμενο

Διαγραφή ομάδας

Ο ιδιοκτήτης μπορεί να διαγράψει ομάδες που δεν χρησιμοποιούνται πια. Όταν διαγράφεται μια ομάδα, όλα όσα ανήκουν σε αυτήν εξαφανίζονται πλήρως για όλα τα μέλη, και η ενέργεια δεν αναιρείται.

  • Είδη, αποθήκες, τοποθεσίες, καθώς και οι ποσότητες και οι φωτογραφίες τους
  • Η συμμετοχή των μελών, καθώς και οι προσκλήσεις και οι σύνδεσμοι συμμετοχής της ομάδας
  • Το ιστορικό ενεργειών και οι ρυθμίσεις της ομάδας

Οι λογαριασμοί των μελών δεν διαγράφονται. Μπορούν να συνεχίσουν να συμμετέχουν σε άλλες ομάδες όπως πριν.

  • Αν θέλετε να κρατήσετε τα δεδομένα αποθέματος, εξάγετε πρώτα CSV από τη λίστα ειδών.
  • Αν η ομάδα έχει επί πληρωμή σχέδιο, ελέγξτε την κατάσταση της συνδρομής στα Σχέδια και χρεώσεις.
  • Αν θέλετε απλώς να την παραδώσετε σε κάποιον άλλο, αντί να τη διαγράψετε, μπορείτε να ορίσετε άλλο άτομο ιδιοκτήτη στο Μέλη και ρόλοι και να του αφήσετε την ομάδα.
  1. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις ομάδας.
  2. Πατήστε το κουμπί στην ενότητα Διαγραφή ομάδας.
  3. Ακολουθήστε την επιβεβαίωση για να τη διαγράψετε.

Μόνο ο ιδιοκτήτης μπορεί να τη διαγράψει. Οι διαχειριστές και τα μέλη δεν βλέπουν το Διαγραφή ομάδας.

Η ομάδα στην οποία είστε το μοναδικό μέλος διαγράφεται μαζί με τη Διαγραφή λογαριασμού. Αν παραμένετε ο μοναδικός ιδιοκτήτης μιας ομάδας με άλλα μέλη, δεν μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας.