Przejdź do głównej zawartości
Polski

Usuwanie konta

Konto Tana możesz usunąć samodzielnie w dowolnym momencie. Usunięcia nie można cofnąć.

  • Aplikacja iOS: otwórz ikonę konta w lewym górnym rogu listy zespołów (lub „Konto” na pasku bocznym w zespole), dotknij „Usuń moje konto” i potwierdź.
  • Aplikacja internetowa: otwórz Ustawienia konta, a w sekcji „Usuń konto” naciśnij „Usuń moje konto” i potwierdź.

Po potwierdzeniu konto zostaje natychmiast usunięte, a Ty zostajesz wylogowany.

Konto i dane osobowe zostają usunięte. Zespoły, w których byłeś jedynym członkiem, zostają usunięte razem z całymi danymi zapasów. Zespoły współdzielone z innymi osobami pozostają bez zmian, a Twoja dotychczasowa historia działań pozostaje widoczna jako „były członek”.

Nie możesz usunąć konta, dopóki jesteś jedynym właścicielem zespołu, który ma innych członków. Najpierw przekaż uprawnienia właściciela komuś innemu zgodnie z instrukcją w Członkowie i role albo usuń pozostałych członków. Jeśli cały zespół nie jest już potrzebny, zobacz Usuwanie zespołu. Następnie spróbuj ponownie.

  • Jeśli chcesz tylko zmienić sposób logowania, nie musisz usuwać konta — dodasz lub odłączysz metodę logowania w Łączenie metod logowania.
  • Jeśli jesteś właścicielem zespołu z płatnym planem, sprawdź najpierw umowę w Plany i rozliczenia.

Usuniętych danych nie da się przywrócić. Jeśli zechcesz ponownie korzystać z Tany, zaczniesz od nowa z nowym kontem.