Ustawienia zespołu
Ustawienia zespołu zbierają wszystko, co jest wspólne dla całego zespołu. Zmieniać je mogą właściciel i administratorzy, a członkowie mogą tylko je przeglądać. Język oraz przełącznik jasny/ciemny to ustawienia osobiste, nie zespołowe (Kraj i strefa czasowa).
Informacje podstawowe
Dział zatytułowany „Informacje podstawowe”| Pole | Treść |
|---|---|
| Zdjęcie zespołu | Widoczne w menu przełączania zespołów i na liście zespołów. |
| Nazwa zespołu | Nazwa wyświetlana wszystkim członkom. |
| Strefa czasowa | Podstawa rozliczania raportów tygodniowych i miesięcznych. Dopasuj ją do miejsca, w którym znajdują się zapasy. |
| Kraj | Decyduje o tym, jakie linki zakupowe się wyświetlają. |
| Adres | Siedziba działalności. W zespole osobistym może być pusty. |
| Domyślny alert niskiego stanu | Domyślna wartość progu dla nowych przedmiotów (Alert niskiego stanu zapasów). |
W polu Wygląd zespołu wybierasz motyw kolorystyczny zespołu. Motyw można wybrać osobno dla każdego członka, więc każdy korzysta z ulubionego koloru. Więcej w Motyw kolorystyczny.
Powiadomienia
Dział zatytułowany „Powiadomienia”Powiadomienia e-mail i Cotygodniowy raport e-mail to ustawienia osobne dla każdego zespołu i każdego członka. Zmiana Twojego ustawienia nie wpływa na innych członków. Więcej w Powiadomienia.
Linki zakupowe
Dział zatytułowany „Linki zakupowe”Spośród serwisów zakupowych dostępnych w kraju zespołu wybierasz, które sklepy mają się wyświetlać przy przedmiotach i w jakiej kolejności. Więcej w Linki zakupowe.
Integracja ze Slackiem
Dział zatytułowany „Integracja ze Slackiem”Po połączeniu workspace’u Slacka możesz publikować na wybranym kanale alerty niskiego stanu zapasów, informacje o uzupełnieniach oraz raporty tygodniowe i miesięczne. Możesz też wybrać treść i język publikowanych wiadomości. Integracją mogą zarządzać właściciel i administratorzy.
Rozliczenia
Dział zatytułowany „Rozliczenia”Sprawdzanie planu zespołu i zarządzanie umową odbywa się w sekcji rozliczeń. Może to robić tylko właściciel. Więcej w Plany i rozliczenia.
Usuwanie zespołu
Dział zatytułowany „Usuwanie zespołu”Opcja Usuń zespół trwale usuwa wszystko, co należy do zespołu — przedmioty, magazyny, lokalizacje, członków i historię — dla wszystkich członków. Operacji nie da się cofnąć. Usunąć zespół może tylko właściciel. Kroki i na co uważać opisuje Usuwanie zespołu.