Видалення команди
Непотрібну команду може видалити її власник. Після видалення все, що належить команді, повністю зникає для всіх учасників, і відновити це неможливо.
Що видаляється
Section titled “Що видаляється”- Товари, сховища, локації та їхні кількості й фото
- Учасники команди, а також запрошення та посилання для приєднання
- Історія дій команди та її налаштування
Самі акаунти учасників не видаляються. Вони, як і раніше, можуть перебувати в інших командах.
Перед видаленням
Section titled “Перед видаленням”- Якщо хочете зберегти запис про запаси, спершу експортуйте CSV зі списку товарів.
- Для команди з платним планом перевірте стан договору в розділі Плани та тарифікація.
- Якщо просто потрібно передати команду іншому, можна не видаляти її, а призначити власником когось іншого за інструкціями в розділі Учасники та ролі.
Як видалити
Section titled “Як видалити”- Відкрийте налаштування команди.
- Натисніть кнопку в розділі Видалити команду.
- Дотримуйтеся підказок на екрані, щоб завершити видалення.
Видалити команду може лише власник. Адміністратори та учасники не бачать пункту Видалити команду.
Якщо ви видаляєте свій акаунт
Section titled “Якщо ви видаляєте свій акаунт”Команда, у якій ви єдиний учасник, видаляється разом із видаленням акаунта. Поки ви залишаєтеся єдиним власником команди з іншими учасниками, видалити акаунт не можна.