Preskočiť na obsah

Vymazanie tímu

Nepotrebný tím môže vymazať vlastník. Po vymazaní zmizne úplne všetko, čo tímu patrí, natrvalo pre všetkých členov, a operáciu nemožno vrátiť späť.

  • Položky, sklady, miesta a ich zásoby aj fotky
  • Členstvá a pozvánky aj odkazy na pripojenie k tímu
  • História operácií tímu a nastavenia

Samotné účty členov sa nevymažú. Do iných tímov môžu patriť naďalej ako doteraz.

  • Ak si chcete zachovať záznam zásob, najprv si zo zoznamu položiek exportujte CSV.
  • Tím s plateným plánom by si mal najprv overiť stav zmluvy v Plány a fakturácia.
  • Ak ide len o odovzdanie tímu niekomu inému, namiesto vymazania môžete v Členovia a roly vymenovať inú osobu za vlastníka a tím jej odovzdať.
  1. Otvorte Nastavenia tímu.
  2. Stlačte tlačidlo v časti Odstrániť tím.
  3. Vymažte podľa zobrazeného potvrdenia.

Vymazať tím môže iba vlastník. Administrátorom a členom sa Odstrániť tím nezobrazuje.

Tím, ktorého ste jediným členom, sa vymaže spolu s vymazaním účtu. Kým ste jediným vlastníkom tímu, ktorý má aj ďalších členov, účet vymazať nemôžete.