Преминете към съдържанието
Български

Изтриване на акаунта

Можете сами да изтриете акаунта си в Tana по всяко време. Изтриването е необратимо.

  • iOS приложение: отворете иконата на акаунта горе вляво в списъка с екипи (или „Акаунт“ в страничната лента вътре в екип), докоснете „Изтрий акаунта ми“ и потвърдете.
  • Уеб: отворете Настройки на акаунта, натиснете „Изтрий акаунта ми“ под „Изтриване на акаунта“ и потвърдете.

След потвърждението акаунтът се изтрива веднага и излизате от системата.

Акаунтът и личните ви данни се изтриват. Всеки екип, в който сте били единственият член, се изтрива заедно с целия му инвентар. Екипите, които споделяте с други хора, остават непроменени, а историята на предишните ви действия в тях остава, приписана на „бивш член“.

Кога не можете да изтриете

Раздел „Кога не можете да изтриете“.

Не можете да изтриете акаунта си, докато сте единственият собственик на екип с други членове. Първо прехвърлете собствеността на друг човек по стъпките в Членове и роли или премахнете останалите членове. Ако вече не ви трябва целият екип, вижте Изтриване на екипа. След това опитайте отново.

Ако решите да се върнете

Раздел „Ако решите да се върнете“.

Изтритите данни не могат да бъдат възстановени. Ако решите да използвате Tana отново, ще започнете от начало с нов акаунт.