Kalo te përmbajtja

Fshirja e llogarisë

Mund ta fshini vetë llogarinë tuaj Tana në çdo kohë. Fshirja nuk mund të zhbëhet.

  • Aplikacioni iOS: Hapni ikonën e llogarisë në krye majtas të listës së ekipeve (ose “Llogaria” në shiritin anësor brenda një ekipi), prekni “Fshi llogarinë time” dhe konfirmoni.
  • Web: Hapni “Cilësimet e llogarisë”, te “Fshi llogarinë” shtypni “Fshi llogarinë time” dhe konfirmoni.

Pasi të konfirmoni, llogaria juaj fshihet menjëherë dhe dilni nga llogaria.

Llogaria juaj dhe të dhënat personale fshihen. Çdo ekip ku ishit i vetmi anëtar fshihet së bashku me të dhënat e inventarit. Ekipet që ndani me të tjerë mbeten të paprekura dhe historiku juaj i mëparshëm i aktivitetit mbetet i shënuar si “Anëtar i mëparshëm”.

Nuk mund ta fshini llogarinë tuaj përderisa jeni i vetmi pronar i një ekipi që ka anëtarë të tjerë. Së pari, te “Anëtarët” në cilësimet e ekipit, kaloni pronësinë tek dikush tjetër, ose hiqni anëtarët e tjerë. Pastaj provoni përsëri.

Të dhënat e fshira nuk mund të rikthehen. Nëse e përdorni Tana përsëri, do të filloni nga fillimi me një llogari të re.