Preskočiť na obsah
Slovenčina

Vymazanie účtu

Svoj účet Tana môžete kedykoľvek vymazať sami. Vymazanie sa nedá vrátiť späť.

  • Aplikácia iOS: Otvorte ikonu účtu vľavo hore v zozname tímov (alebo „Účet“ na bočnom paneli v rámci tímu), ťuknite na „Vymazať môj účet“ a potvrďte.
  • Web: Otvorte Nastavenia účtu, v časti „Vymazanie účtu“ stlačte „Vymazať môj účet“ a potvrďte.

Po potvrdení sa účet okamžite vymaže a budete odhlásení.

Účet a osobné údaje sa vymažú. Každý tím, ktorého ste boli jediným členom, sa vymaže spolu so všetkými údajmi o zásobách. Tímy, ktoré zdieľate s ďalšími ľuďmi, zostanú zachované a vaša doterajšia história aktivít v nich zostane uvedená pod označením „Bývalý člen“.

Kým ste jediným vlastníkom tímu, ktorý má aj iných členov, účet nemôžete vymazať. Najprv podľa postupu v Členovia a roly odovzdajte vlastníctvo niekomu inému, alebo odstráňte ostatných členov. Ak celý tím nepotrebujete, pozrite si Vymazanie tímu. Potom to skúste znova.

Vymazané údaje sa nedajú obnoviť. Ak budete Tana používať znova, začnete úplne odznova s novým účtom.