Hesabı silme
Tana hesabınızı istediğiniz zaman kendiniz silebilirsiniz. Silme işlemi geri alınamaz.
Nasıl silinir
Bölüm başlığı “Nasıl silinir”- iOS uygulaması: Ekip listesinin sol üstündeki hesap simgesini (veya bir ekip içindeyken kenar çubuğundaki “Hesap”) açın, “Hesabımı sil” seçeneğine dokunup onaylayın.
- Web: Hesap ayarları’nı açın, “Hesabı sil” bölümünde “Hesabımı sil”e basıp onaylayın.
Onayladığınızda hesabınız hemen silinir ve oturumunuz kapatılır.
Neler silinir
Bölüm başlığı “Neler silinir”Hesabınız ve kişisel verileriniz silinir. Yalnızca sizin tek üye olduğunuz ekipler, envanter verileriyle birlikte silinir. Başkalarıyla paylaştığınız ekipler olduğu gibi kalır ve bugüne kadarki işlem geçmişiniz “Eski üye” olarak kalır.
Ne zaman silinemez
Bölüm başlığı “Ne zaman silinemez”Başka üyeleri olan bir ekibin tek sahibi olduğunuz sürece hesabınızı silemezsiniz. Önce Üyeler ve roller sayfasındaki adımlarla sahiplik yetkisini başka birine devredin ya da diğer üyeleri kaldırın. Ekibin tamamına ihtiyacınız kalmadıysa Ekibi silme sayfasına bakın. Ardından tekrar deneyin.
Silmeden önce
Bölüm başlığı “Silmeden önce”- Yalnızca giriş yönteminizi değiştirmek istiyorsanız, hesabınızı silmeden Giriş yöntemlerini bağlama sayfasından ekleyip kaldırabilirsiniz.
- Ücretli bir planı olan bir ekibin sahibiyseniz, önce Planlar ve faturalandırma sayfasından aboneliğinizi kontrol edin.
Geri dönerseniz
Bölüm başlığı “Geri dönerseniz”Silinen veriler geri getirilemez. Tana’yı tekrar kullanmak isterseniz yeni bir hesapla en baştan başlarsınız.