Fiók törlése
A Tana fiókodat bármikor saját magad törölheted. A törlés nem vonható vissza.
Törlés menete
Szekció neve “Törlés menete”- iOS alkalmazás: Nyisd meg a csapatlista bal felső sarkában lévő fiókikont (vagy a csapaton belüli oldalsávban a „Fiók” elemet), majd koppints a „Fiókom törlése” gombra, és erősítsd meg.
- Web: Nyisd meg a(z) Fiókbeállítások oldalt, majd a „Fiók törlése” szakaszban nyomd meg a „Fiókom törlése” gombot, és erősítsd meg.
A megerősítés után a fiók azonnal törlődik, és kijelentkezel.
Mi törlődik
Szekció neve “Mi törlődik”A fiókod és a személyes adataid törlődnek. Azok a csapatok, amelyeknek egyedüli tagja voltál, a teljes leltáradatukkal együtt törlődnek. A másokkal megosztott csapatok változatlanul megmaradnak, korábbi tevékenységed pedig „Korábbi tag” jelöléssel megmarad.
Mikor nem törölhető
Szekció neve “Mikor nem törölhető”Nem törölheted a fiókodat, amíg egy olyan csapat egyedüli tulajdonosa vagy, amelynek más tagjai is vannak. Először add át a tulajdonosi jogot valaki másnak a Tagok és szerepkörök leírása szerint, vagy távolítsd el a többi tagot. Ha az egész csapatra már nincs szükség, nézd meg a Csapat törlése oldalt. Ezután próbáld meg újra.
A törlés előtt
Szekció neve “A törlés előtt”- Ha csak a bejelentkezési módodat szeretnéd megváltoztatni, törlés nélkül is hozzáadhatsz vagy leválaszthatsz módokat a Bejelentkezési módok összekapcsolása oldalon.
- Ha egy fizetős csomagú csapat tulajdonosa vagy, előbb ellenőrizd a szerződést a Csomagok és számlázás oldalon.
Ha visszatérsz
Szekció neve “Ha visszatérsz”A törölt adatok nem állíthatók vissza. Ha újra használni szeretnéd a Tanát, egy új fiókkal, elölről kell kezdened.