Tovább a tartalomhoz

Bejelentkezési módok összekapcsolása

A Tanának nincs jelszava. Google-, Apple- vagy Slack-fiókkal jelentkezel be. Ha több módot összekapcsolsz, bármelyikkel ugyanabba a Tana-fiókba léphetsz be.

A Fiókbeállítások Összekapcsolt fiókok szakaszában látod, milyen módokkal jelentkezhetsz be jelenleg. Nyomd meg az Összekapcsolás gombot, és jelentkezz be egy Google-, Apple- vagy Slack-fiókkal az összekapcsoláshoz.

Ha több módot kapcsolsz össze, az alábbi helyzetekben nem akadsz el:

  • ha a munkahelyi gépeden Google-lel, az iPhone-odon pedig Apple-lel szeretnél belépni;
  • ha az egyik fiókodba nem tudsz bejelentkezni.

Az összekapcsolt fiókoknál a Szétkapcsolás gombbal szüntetheted meg. Ha már csak egyetlen bejelentkezési mód maradt, nem szüntethető meg. Előbb kapcsolj össze egy másik módot.

  • Ha azt a hibaüzenetet látod, hogy Ez a fiók már egy másik Tana-fiókhoz van kapcsolva, az azt jelenti, hogy azt a fiókot már egy másik Tana-fiók használja. Jelentkezz be azzal a fiókkal, és szüntesd meg az összekapcsolást, vagy töröld a fiókot, majd kapcsold össze újra.
  • Még ha ugyanaz is az e-mail-címük, a Google és az Apple külön bejelentkezési módnak számít. Ha mindkettővel be szeretnél tudni lépni, kapcsold össze mindkettőt.
  • Ha van másik összekapcsolt módod: jelentkezz be egy másik, már összekapcsolt móddal (Google, Apple vagy Slack), a fiókbeállításokban szüntesd meg a már nem használható mód összekapcsolását, majd kapcsold össze újra az új módot.
  • Ha magába a Google- vagy Apple-fiókba sem tudsz bejelentkezni: először az adott szolgáltató fiók-helyreállítási lépéseivel szerezd vissza a hozzáférést a fiókhoz.
  • Ha így sem tudsz bejelentkezni: írj a support@tana.app címre. Ha megadod a bejelentkezéshez használt e-mail-címet és annak a csapatnak a nevét, amelyhez tartozol, gyorsabb lesz az ellenőrzés.

Nem árt óvatosságból legalább két bejelentkezési módot összekapcsolva tartani.

A bejelentkezéshez használt fiókot csak te magad használd. Kerüld, hogy a csapat tagjai egyetlen fiókot osszanak meg. Az okokat a Ne oszd meg a fiókodat oldal ismerteti.